"Det gamle hjørne"

Denne del af min hjemmeside vil nok komme til at adskilde sig en del fra Den lille husbygger og Den lille havemand. Det vil blive en beskrivelse af min egen lille bane, de tanker jeg har gjort mig og så nogle billeder fra banen efterhånden som den skrider frem.

Et lille modulanlæg.

Efter i en del år at have bygget til DMJKs anlæg besluttede jeg at jeg ville have mit eget anlæg. Et lille anlæg med plads til lidt rangering.
Spor 0, selvfølgelig.
Jeg besluttede at lave 2 hjørnemoduler efter DMJKstandarder. Et hovedspor samt et kort krydsningsspor. Et trinbræt? En købmandsgård, en trælast af ældre tybe? og eventuelt et sidespor til en virksomhed.

Da jeg gerne vil kunne lave en mindre radius på krydsningssporet og på sidesporet end standarderne har jeg besluttet at køre med korte vogne og korte tog. Dette passer bedst til en "gammel" bane og jeg har valgt at banen skal være fra starten ad 1900-tallet.
En gammel bane i et hjørne. Den navnet "Det gamle hjørne" og det virkede naturligt at vælge Gammelstrup station på HBJ, kort efter overgangen til normalspor.

Dagbog

På siden her vil forsøge at skrive en dagbog over banens opbygning.
Det bliver en blandet beskrivelse af tingene, efterhånden som de sker eller ideerne opstår. Fra nogle af emnerne vil der blive link til andre sider, hvor emnet også tages op.
F.eks vil jeg skrive i dagbogen at jeg starter på at bygge en ny vogn og så linke til en side om bygning af vognen. Under materiel vil der så også komme et link til siden om vognen.

I listen til venstre ses de emner, jeg forventer at komme ind på.